Tiener-clean (tot 18 jaar)

Reiniging van de huid, huidanalyse, dieptereiniging (hoornlaag verdunnen/ verwijderen van onzuiverheden en pustels), Voorkomen van ontstekingen en littekens, Kalmerende nabehandeling/ crème masker. Advies voor reiniging en verzorgen van de huid met onzuiverheden.

+/- 60 minuten

€35

Even ontspannen

Reiniging van de huid, huidanalyse, verwijderen van onzuiverheden, korte massage met een stay on masker en een verzorgende dag/nachtcrème.

+/- 50 minuten

€45

Helemaal Zen

Reiniging van de huid, huidanalyse, dieptereiniging (hoornlaag verdunnen/ verwijderen van onzuiverheden), massage van gezicht, decolleté en schouders, crème masker/ pakking, massage van de armen, verzorgende dag/nachtcrème.

+/- 75 minuten

€55

Helemaal in shape

Reiniging van de huid, huidanalyse, dieptereiniging (hoornlaag verdunnen/verwijderen van onzuiverheden), massage van gezicht, decolleté en schouders, collageen vliesmasker/alginaat masker (speciale behandeling die de gezichtsexpressie verzacht en de lijntjes verfijnt), massage van de armen, verzorgende dag/nachtcrème.

+/- 75 minuten

€70

Fruitzuurbehandeling

Speciale reiniging van de huid ter voorbereiding van de behandeling met fruitzuren, nabehandeling bestaande uit: massage met ampul, masker, dag/ nachtverzorging.

Intensieve behandeling die de celdeling van de huid stimuleert waardoor huidverjonging ontstaat. Verminderd pigmentatie, acne, fijne lijntjes in de huid en geeft de huid een mooie natuurlijke glow.

+/- 75 min

€80

Helemaal clean behandeling, onrustige huid

Reiniging van de huid, huidanalyse, dieptereiniging, (hoornlaag verdunnen/verwijderen van onzuiverheden), massage met een ampul uit de linie A lijn van dr. Belter (ontstekingsremmend, desinfecterend), acne peel-off masker uit de linie A lijn van dr. Belter (verfijnt de poriën, zuiverend, antibacterieel, verkoelend, zuiverend, talg-regulerend), massage van de armen, verzorgende dag/nachtcrème.

+/- 75 minuten

€75

Lash lift

De lash lift is een behandeling voor het creëren van de illusie voor langere en dikkere wimpers zonder het gebruik van extensions. De natuurlijke wimpers worden mooi gekruld en geverfd voor een prachtig resultaat wat gemiddeld 6 weken blijft zitten.

  • Wimpers zullen langer, gekrulder en donkerder ogen zonder wimperextensions
  • Behandeling kan iedere 4-6 weken herhaald worden

+/- 60 minuten

€55

Geïnteresseerd in een behandeling?

Neem contact op