Foto van Antoinette

Mijn naam is Antoinette van den Eijkel en met plezier ontvang ik u in mijn schoonheidssalon “van KOP tot TEEN”.

In de zomer van 2016 heb ik mijn opleiding allround schoonheidsspecialiste met succes afgerond. Ook na mijn opleiding blijf ik enthousiast om mij steeds te ontwikkelen op het vakgebied door middel van trainingen en cursussen.

In het dagelijkse leven zijn we vaak gehaast en met ons lichaam en geest druk met van alles bezig. Ik bied u de mogelijkheid tot rust te komen tijdens één van de vele behandeling die mijn salon u biedt.

In mijn salon staat ontspanning voorop.

Verzorging, echt mijn passie

De behandelingen die ik geef zijn naast ontspanning gericht op het verzorgen en verbeteren van de huid. Het is mijn passie naar mogelijkheden te zoeken die de huid van gezicht en lichaam helpen haar balans te vinden in een milieu die veel van de huid vraagt.

Om het optimale resultaat te bereiken geef ik advies voor behandeling thuis en bied ik een mogelijkheid aan om de producten die ik in de salon gebruik ook voor thuisgebruik aan te schaffen.

Belter expert

Dr. Belter expert

Van KOP tot Teen schoonheidssalon heeft het Dr. Belter expert keurmerk. U kunt terecht voor een persoonlijk huidadvies en behandeling met alle lijnen die Dr. Belter cosmetic biedt.

Geïnteresseerd in een behandeling?

Neem contact op